Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Astazi va invit la un desert esiv absolut minunat. Nu sunt eu mare fan
inghetata dar cand vine vorba de "Inghetata de cafea" nu zic nu absolut niciodata!
Inghetata de cafea |
- 180 gr lapte condensat
- 50 gr cafea
- 250 gr frisca lichida Mod de preparare:
- Intr-un vas, amestecam cafeaua rece cu laptele condensat.
- Separat mixam frisca foarte bine. Incorporam cu grija frisca mixata in amestecul de lapte condensat si cafea.
- Mixam la viteza minima semifreddo-ul nostru pentru 2-3 minute. Cand incepe sa capete consistenta ne oprim din mixat si umplem complet formele de silicon sau de aluminiu.
Le bagam la congelator pentru 3-4 ore dupa care le scotem cu grija din forme, le pudram cu putina cacao dulce si le servim.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.