Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulouri cu branza feta

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cauti idei de aperitive rapide si simple? Astazi iti propunem o reteta simpla si versatila, pe care le-o poti servi invitatilor tai inainte de felul principal. Incearca aceaste rulouri cu branza feta, masline si ardei gras, infasurate in feliute subtiri de castraveti. Un aperitiv simplu, apetisant, delicios si satios, intr-o prezentare care te indeamna sa-l gusti.
Rulouri cu branza feta

Rulouri cu branza feta

Ingrediente: 5-6 linguri de branza feta; 1 ardei rosu tocat cubulete mici; 3-4 masline tocate marunt; ½ ardei iute tocat marunt; 1 castravete; 10-12 fire de patrunjel; 1 lingurita ulei; ½ lingurita zeama de lamaie; sare si piper dupa gust.

Dupa ce ai spalat bine castravetele, taie-i capetele si feliaza-l cu ajutorul unei mandoline. Fasiile de castraveti trebuie sa fie cat mai subtiri si lungi pentru a putea rula perfect umplutura.

Aseaza fasiile de castravete peste un servetel de bucatarie pentru a absorbi apa.

Toaca legumele pentru umplutura cat mai marunt.

Amesteca legumele tocate cu branza feta, toarna o lingurita de ulei si asezoneaza cu zeama e lamaie, sare si piper, dupa gust.

Aseaza cate o feliuta de castravete pe blatul de lucru si pozitioneaza o lingurita de umplutura la un capat.

Ruleaza cat mai strans dintr-un capat pana in celalalt.

Leaga ruloul cu un fir de patrunjel de pe care ai desprins frunzuletele. Aseaza rulourile cu branza feta, masline si ardei gras pe un platou si decoreaza cu legume tocate si frunzulite de patrunjel.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!