Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ca sursa de inspiratie, v-am pregatit cateva retete pe care sa le incercati pentru petrecerea de Revelion. Alegem sa servim feluri de mancare mai usoare
si mai putine. Iata ce va propunem ca aperitive:
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan |
Ingrediente:
- 6 ciuperci champignon, 300 gr carne tocata amestec
- 1 ou
- o ceapa
- parmezan
- lapte
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa, si se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata si se caleste la foc mic,se sareaza si pipereaza dupa gust, cand e facuta se trage de pe foc, se adauga un galbenus de ou si patrunjel verde tocat marunt. Ciupercile se umplu cu compozitia de carne si se dau la cuptor aprox 25 min. Pana se fac ciupercile se pregateste sosul de parmezan. In putin unt, se caleste putina faina, se adauga treptat lapte - ca sosul bechamel la sfarsit se adauga parmezanul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se scot ciupercile se acopera cu sos si se orneaza cu patrunjel verde
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.