Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Carpacio de vita

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Un carpaccio de vita bun ti se topeste in gura si este absolut plin de aroma. Carpaccio inseamna carne cruda taiata in felii foarte subtiri.
Carpacio de vita

Carpacio de vita

Ingrediente: muschi de vita, ulei de masline, sare si piper proaspat macinat; suc de lamaie, mix de salata; pastai de fasole verde, ciuperci, masline, caju.
  • Muschiul de vita se inveleste in plastic si se da la congelator pentru doua ore.
  • Carnea se bate foarte repede inainte de a o felia, astfel incat sa capeti acea crusta contrastanta.
  • Taie cinci felii subtiri de carne, aseaza peste ea o folie de aluminiu si bate-o cu fundul palmei.
  • N-ai nevoie de foarte multa carne pentru acest antreu, doar cateva felii de persoana, numai sa te asiguri ca este vorba de o carne de calitate superioara.
  • Daca iti este greu sa tai feliutele de carne, le poti cumpara gata taiate de prin hipermarketuri.
*** Daca nu te entuziasmeaza ideea de a consuma carne cruda, poti incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie si sa frigi carnea pentru un minut, timp in care o intorci de mai multe ori pe toate partile. Dupa ce ai fript-o taie feliute subtiri si bate-o usor cu podul palmei.
Aseaz-o pe un platou si garniseste-o dupa plac. Poti folosi un mix de salata, frunze de patrunjel, caju zdrobit ,ciuperci , masline, fasole verde, etc., astfel incat sa obtii textura dorita dar si culoare in farfurie.
Presara ulei de masline peste carpaccio de vita, un pic de sare grunjoasa, piper proaspat macinat si stoarce putin suc dintr-o lamaie.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!