Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cotlete de porc in sos de vin rosu

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Mai deunazi am savurat aceste minunate cotlete de porc in sos de vin rosu. Fac aceasta reteta de cotlete mai tot timpul. Vinul le da o aroma aparte. Este foarte simpla si accesibila oricui, asa ca va invit sa o incercati.
Cotlete de porc in sos de vin rosu

Cotlete de porc in sos de vin rosu

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 2 pahare vin rosu
  • 3 frunze salvie
  • 2 crengute maghiran
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Prajim cotletele pentru 4 minute pe fiecare parte  in 4-5 linguri de ulei intr-o tigaie destul de larga astfel incat sa nu fie nevoie sa suprapunem feliile de carne. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti adaugam sarea, piperul,si cateii de usturoi taiati in feliute subtiri, crengutele de maghiran si frunzele de salvie rupte in bucatele cu mana, Adaugam vinul rosu si lasam tigaia pe foc mic, initial fara capac. Dupa ce vinul s-a evaporat aproape in totalitate, adaugam un pahar mic de apa si acoperim tigaia. In cazul in care cotletele nu sunt fragede dupa primul pahar de apa, mai adaugam unul, acoperim tigaia si o lasam pe foc mic pana cand sosul scade. Cand carnea este frageda si sosul a scazut si a capatat o consistenta cremoasa, stingem focul si servim alaturi de mamaliga. Pofta buna!!
  • Sfat: Daca nu aveti maghiran sau salvie, le puteti inlocui cu cimbru.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!