Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Este o mancare foarte gustoasa . Una dintre cele mai delicioase mancaruri, trebuie s-o gustati neaparat si voi. Se prepara foarte simplu, o puteti combina cu o mamaliga sau cu paine.
Ciulama cu pui si ciuperci |
INGREDIENTE:
- un piept de pui
- 250 g smantana
- 500 g ciuperci
- 2 cepe
- 4 linguri de ulei
- 3 linguri de faina
- un pahar lapte, apa
- o lingura vegeta, piper
- marar
MOD DE PREPARARE:
Se spala pieptul de pui se taie in
bucati si se trage intr-o tigaie pe foc cu 2 linguri de ulei
adaugandu-se si o ceapa tocata marunt. Intr-o alta tigaie se pun
celelalte doua linguri de ulei si se trag ciupercile spalate si taiate
felii alaturi de cea de-a doua ceapa tocata. Dupa cca 20 min se amesteca
carnea cu ciupercile , se adauga apa si vegeta si se acopera lasand
oala pe foc pentru inca 20 min la foc potrivit. Separat se desface faina
in lapte adaugandu-se smantana iar in final se toarna peste mancarea
aflata pe foc si se mai lasa inca 10-15 min. Se da apoi deoparte si se
adauga piperul si mararul tocat marunt. O bunatate, care se poate servi
si cu mamaliguta dar si cu paine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.