Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Prăjiturile care nu necesită coacere sunt o delicatesă
pe perioada verii. Sunt răcoroase și sunt și foarte ușor de făcut.
Acestea reprezintă un desert ideal pentru un prânz reușit!
Prăjitură trufă
|
Ingrediente:
125g de unt topit;
200g biscuiți digestivi sfărâmați;
300ml smântână pentru gătit;
30g zahăr pudră;
200g de ciocolată neagră topită;
esență de vanilie;
pudră de cacao.
Mod de preparare:
Crusta se realizează prin combinarea untului cu biscuiții până la
omogenizare. Se pune compoziția într-o formă pentru prăjituri, apoi se
presează și se pune 30 de minute la rece.
Pentru umplutură, mixează smântâna pentru gătit, esența de vanilie și
zahărul pudră într-un bol. Se adaugă puțin câte puțin ciocolata topită,
până la omogenizare.
Scoate blatul din frigider și pune crema deasupra. Tot desertul se bagă
la rece și se ține peste noapte. A doua zi poți decora desertul cu pudră
de cacao.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.