Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Acest fel de mancare nu este pentru cei care numara caloriile, ci pentru fanii unei măncări gustoase și delicioase Pentru aceasta e nevoie de cartofi alungite, mari,
care se vor coace mai usor si vor putea să găzduiască mai multe
umplutură.
Cartofi cu branza |
- Branza tare 200 g
- Brânză de vaci 150 g
- Piper negru
- Șuncă 200 g
- Sare
- Mozzarella 70 g
- Cartofi 6 buc.
- C ili 1 buc.
- Ulei de măsline 1 lingură
- Ceapa verde 0,5 legătură
- Smântână 2–3 linguri
Mod de preparare:
- Spălați cartofii și uscați-le. Se taie transversal fără a ajunge la capăt cu o jumătate de centimetru.
- Puneți cartofii într-o formă de copt și ungeți cu ulei de măsline, sare și piper, trimiteți-le la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 45 de minute.
- Se amestecă într-un castron brânză de vaci, smântână, cascaval și mozzarella rasă, ceapă fin tăiată și ceapă verde. Săreti și piperati umplutura, amestecati bine ingredientele cu o lingura.
- Se taie felii subțiri de șuncă și brânză tare. Așezați felii în tăieturile din cartofi. Deasupra se aplică amestecul de brânză și se trimite vasul la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 20-25 de minute. Gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.