Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Piftia se face doar din ingrediente naturale și
nu se folosește deloc gelatină sau alte produse pline de conservanți.
Aceasta este cea mai simplă rețetă de piftie de porc!
Piftie (racituri sau cocioane) |
Ingrediente
- ureche de porc
- picioare de porc
- căpățână de porc
- morcovi
- foi de dafin
- sare
- usturoi
Mod De Preparare
Urechile, picioarele și căpățâna de porc se curăță bine, prin răzuire. După aceea se spală bine cu apă fierbinte.
Se pun toate într-o oală mare și se toarnă apă, morcovii tăiați rondele și foile de dafin.
Se lasă să fiarbă până ce zeama devine lipicioasă.
Se adaugă usturoiul pisat, precum și sare după gust, după care se vântură. Se strecoară și se pune în vase, la răcit.
După ce s-a răcit bine, o puteți pune la frigider, unde se va închega.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.