Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Tocanita, o mancare preferata, datorita gustului bun si sosului
gustos, este ideala pentru un pranz. Se prepara
usor, cu ingrediente simple, la indemana oricui.
Tocanita de rosii cu muschiulet de porc |
Ingrediente:
2 buc muschiuleti de porc , 1 morcov, 6 rosii mari – decojite si fara
seminte , 1 ceapa, 1 pastranc, 5 linguri ulei, sare si piper dupa
gust, 1 legatura marar.
Mod de preparare:
- Muschiuletul de porc se taie in felii potrivite .
- Intr-o cratita se incinge uleiul, adaugam carnea si o prajim cateva minute pana incepe sa se rumeneasca usor.
- Se scoate carnea intr-un vas si se pastreaza la cald.
- In grasimea ramasa adaugam: ceapa , morcovul si pastarnacul tocate marunt si se calesc cca 8-10 min, la foc mediu.
- Dupa acest timp adaugam rosiile taiate felii , 100 ml apa calda si lasam sa fiarba inabusit cca 5 min.
- Se adauga carnea, sarea si piperul si se continua fierberea cu capac pentru inca 20 min, la foc mic.
- Cand este gata se adauga mararul taiat marunt si se serveste.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.