Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pizza rapida la tigaie

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
 Foarte rapida si buna. O pizza care poate fi gata în maxim 20 de minute, pe care punem ce dorim noi, are un blat pufos sau mai crocant, diferenţa o fac doar câteva minuţele.
Pizza rapida la tigaie

Pizza rapida la tigaie

INGREDIENTE:

  • 1 ou
  • 3 linguri iaurt
  • 1 1/2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 7-8 linguri faina
  • ketchup
  • oregano
  • piper
  • 50g bacon
  • 50g salam crud uscat
  • 50g carnati secuiesti cu busuioc
  • 150g cascaval
  • 1/2 ardei capia
  • 8-10 masline
  • unt pentru uns tigaia
  • tigaie cu capac

MOD DE PREPARARE:

Blat: Se amesteca oul, iaurtul, uleiul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Trebuie sa obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite care curge mai greu de pe tel, dar totusi curge. Tigaia se unge obligatoriu cu unt. Se pune compozitia in tigaia unsa si se niveleaza.

Se pune ketchup si se presara oregano si piper. Se rade un strat subtire de cascaval. Se pun si celelalte ingrediente feliate subtire in ordinea dorita. Se rade cascaval deasupra din abundenta.

Se pune capacul peste tigaie si se lasa la foc mic. Nu se deschide capacul primele 10 minute.

Dupa 10-12 minute se ridica capacul si se verifica daca blatul este copt pe partea de jos.Cand blatul este pe gustul vostru se scoate pizza din tigaie.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

PS.

Se pot folosi si alte ingrediente, dupa plac.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!