Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ruladă de ouă cu crenvurști

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vă prezentăm astăzi, o rețetă mai puțin obișnuită de ruladă apetisantă din ouă cu crenvurști. Este o gustare rumenă și aromată, ce se prepară uimitor de simplu și rapid.
Ruladă de ouă cu crenvurști
Ruladă de ouă cu crenvurști
INGREDIENTE: 
– 1 crenvurșt
– 50-70 g de cașcaval
– 2 ouă
– 1 lingură plină de amidon
– 3 linguri de lapte
– sare
– piper negru măcinat după gust

MOD DE PREPARARE: 
1. Dați cașcavalul prin răzătoarea mare.
2. Spargeți ouăle într-un bol mic, adăugați 1 lingură plină de amidon, 3 linguri de lapte și potriviți ingredientele cu sare și piper negru măcinat după gust. Omogenizați ingredientele din bol, folosind furculița sau telul, până se va dizolva amidonul.
3. Puneți un crenvurșt pe tigaia încinsă, uscată. Coaceți doar până se va încălzi bine. Luați crenvurștul din tigaie și puneți-l pe o farfurie.
4. Ungeți tigaia încinsă cu puțin ulei vegetal. Turnați în tigaie 1/3 din amestecul de ou, răspândiți-l și prăjiți-l până se va rumeni ușor pe partea de jos.
5. Presărați clătita cu puțin cașcaval ras. Prăjiți clătita sub capac, până se va topi cașcavalul.
6. Așezați crenvurștul pe marginea clătitei. Rulați clătita, lăsând o margine liberă, de aproximativ 1,5-2 cm. Dați rulada la marginea tigăii. Iar turnați aluat în tigaie, răspândiți-l, uniformizați-l și uniți-l cu marginea liberă a clătitei precedente. Presărați clătita cu cașcavalul ras. Prăjiți deliciul sub capac, până se topește cașcavalul.
7. Procedați similar cu aluatul rămas. Ar trebui să obțineți o ruladă rumenă și delicioasă. Așezați deliciul pe o farfurie și serviți cu plăcere.
Vă dorIM poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!