Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Conopida cu garnitura de orez

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.             Conopida in stil chinezesc. Am servit-o alaturi de un orez cu legume si cu niste sos chilli! Poate fi si o minunata reteta. Asadar o reteta pe care sa o incercati.
Conopida cu garnitura de orez
Conopida cu garnitura de orez

Ingrediente:

1 conopida mare
200 ml apa
un praf ghimbir
2 linguri faina
2 linguri amidon
3-4 linguri sos soia
2 linguri sos worchester
250 gr orez basmati
ulei de orez pentru prajit

Mod de preparare:

Fierbem orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.
Desfacem conopida bucati si o spalam.
Punem conopida intr-un vas, o acoperim cu apa, adaugam putina sare si o fierbem circa 10 minute, doar cat sa se inmoaie putin.
Cat fierbe conoida scurgem orezul de excesul de apa, il punem intr-un vas si adaugam  ceapa si ardeiul tocate marunt.
Intr-un castron punem apa, sosul de soia, sosul worchester, faina, amidonul si le amestecam pana obtinem un aluat putin mai gros ca cel de clatite. Scurgem conopida si o trecem prin aluat.
Intr-o tigaie turnam uleiul de orez.
Cand uleiul de orez este bine incins punem conopida data prin aluat. NOTA BENE: - Folsiti uleiul de orez e ideal pentru prajit! Nu scoate nici fum, nici nu miroase. 
Prajim rapid  pe toate partile pana se rumeneste frumos.
Asezam orezul pe un platou si conopida deasupra. Plusati din abundenta cu sweet chilli souce.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!