Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Carnati cu ciuperci si cascaval la cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Azi v-am pregatit carnati cu ciuperci si m-am gandit sa-i combin cu alte ingrediente. A iesit o bunatate!
Carnati cu ciuperci si cascaval la cuptor
Carnati cu ciuperci si cascaval la cuptor
INGREDIENTE:
  • 2 carnati afumat aproximativ 500 gr;
  • 300 gr. cascaval;
  • 300 gr. ciuperci;
  • 2-3 fire usturoi verde - doar partea verde;
  • o lingurita cu cimbru;
  • piper;
  • sare;
  • 1-2 linguri ulei de masline;
  • putin patrunjel verde tocat.

MOD DE PREPARARE:

Indepartam coaja carnatilor si ii taiem felii.

Curatam ciupercile si le feliem.

Tocam marunt partea verde de la usturoi.

Turnam putin ulei de masline pe fundul unui vas de yena. Asezam un strat de ciuperci, o jumatate din intreaga cantitate, apoi un strat de carnati, o jumatate din intreaga cantitate. Presaram sare, piper, cimbru si usturoiul verde.

Punem vasul la cuptorul preincalzit, la 230 grade, pentru 15 minute.

Cand s-au rumenit putin carnatii si ciupercile, scoatem vasul si adaugam alt strat de ciuperci si altul de carnaciori.

Punem din nou la cuptor, tot la 230 grade, pentru alte 15 minute.

Intre timp feliem cascavalul si tocam patrunjelul.

Cand s-a rumenit si al doilea strat de carnati, adaugam pe toata suprafata, feliile de cascaval, una langa cealalta, presaram patrunjelul si mai lasam la cuptor pentru 5 minute, pana se topeste cascavalul.

Lasam la racit si servim.

Merge de minute cu cartofi prajiti alaturi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!