Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
“Biscuiții pe bază de bere” sunt foarte aerați, moderat de dulci și
sfărâmicioși. Aceștia se prepară foarte simplu din puține ingrediente,
dar rezultatul este surprinzător de gustos. Dacă veți presăra biscuiții
cu sare sau semințe de susan, atunci veți obține o gustare sărată, pe
care o puteți savura între mese.
Biscuiți pe bază de bere |
INGREDIENTE:
-500 g de unt
-4 pahare de făină
-1 pahar de bere
-1 ou
-zahăr pentru presărare
MOD DE PREPARARE:
1. Frecați untul moale cu 3 pahare de făină. Apoi turnați berea și adăugați făina rămasă.
2. Frământați aluatul.
3. Împărțiți aluatul în câteva părți și dați-le la frigider pentru câteva ore sau la congelator timp de 1 oră.
4. Întindeți aluatul într-un strat cu grosimea de cel puțin 0.5 cm.
Tăiați biscuiții cu forme speciale sau cu cuțitul sub formă de romburi.
5. Bateți oul. Așezați biscuiții pe o tavă, ungeți-i cu ou și
presărați-i cu zahăr. Dacă doriți să preparați biscuiți sărați, atunci
presărați-i cu semințe de susan sau cu sare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.