Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulada de cascaval cu umplutura de carnaciori

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ce va propun azi? O rulada de cascaval, care se face foarte repede si are o multime de arome si nuante dar totusi, pe cat pare de sofisticata, se face foarte foarte usor si e gata in aproximativ o ora!
Rulada de cascaval cu umplutura de carnaciori

Rulada de cascaval cu umplutura de carnaciori

Ingrediente pentru umplutura:
– o ceapa mare
– 3-4 catei de usturoi
– 1 ardei kapia, taiat marunt
– 200g ciuperci
– 1 ou
– 2 linguri smantana
– 4 linguri pesmet
– 500g carnaciori proaspeti
– 3 linguri ulei
Mai intai incingem uleiul intr-o tigaie mare si calim ceapa si ardeiul, ambele taiate marunt. Dupa 1-2 minute, punem si carnea din interiorul carnaciorilor, amestecam bine si le calim toate impreuna, pana carnea isi schimba culoarea. Punem ciupercile taiate marunt si lasam la foc mare 5-7 min sau pana si ciupercile sunt gata. Condimentam dupa gust cu sare si piper, apoi tragem de pe foc si amestecam oul, smantana si pesmetul. La final, trevem totul prin blender, ca sa avem o pasta.
Ingrediente pentru foaia de cascaval:
– 450g cascaval dat pe razatoarea mare
– 5 oua (4 daca sunt mari)
– sare si piper dupa gust
Pana pregatim umplutura, nu uitam sa incingem cuptorul la 180° si tapetam cu unt si hartie de copt o tava mare, de 25x30cm cel putin. Amestecam intr-un bol toate ingredientele pentru foaie si turnam totul in tava, nivelam cu spatula si dam la cuptor 20 min. Cand foaia e rumenita frumos, o rasturnam peste un prosop curat si rulam strans, asfel incat partea in care se vad bucatile de cascaval sa fie deasupra. Lasam foaia in prosop 10-15 minute pana terminam umplutura, apoi punem umplutura la mijloc, nivelam frumos si rulam cat de strans putem. Invelim rulada in folie de aluminiu, o reasezam in tava si o dam la cuptor 40 min.
Lasam intai rulada sa se raceasca la temperature camerei, apoi o dam la rece cel putin 10-12 ore. Sa va fie de bine si mult spor!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!