Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Supa de fidea e o specialitate japoneza ce presupune alaturarea a
diferite ingrediente, intr-o supa
de legume si carne, langa fidea. Supa este una extrem
de sanatoasa si satioasa.
Supa de pui cu fidea |
Coacerea puiului:
2 linguri sos de soia,
2 linguri zahar,
1 catel usturoi,
o lingurita ghimbir ras,
Servirea:
ceapa verde,
4 oua fierte
Mod de preparare:
- Pune apa la fiert, iar in ea adauga ceapa verde, ghimbirul si
usturoiul si pulpele dezosate. Lasa supa la fiert pentru 10 minute la
foc mic.
Scoate carnea si da-o deoparte. - Spumeaza supa ocazional, iar la 3 minute dupa ce ai scos carnea, scoate si legumele. Adauga uleiul de susan, sareaza dupa gust si amesteca.
- Taie puiul cuburi mari. Amesteca zaharul cu sosul de soia, usturoiul si ghimbirul.
- Toarna compozitia peste bucatile de pui si da-le la cuptor intr-o tava termorezistenta, pentru 20-25 minute la 180 grade, pana cand se rumeneste bine.
- Fierbe fidea-ua pentru 4 minute, apoi transfera-i in supa. Peste fidea-ua asaza bucatele de pui, ceapa verde si pentru fiecare portie de supa, cate un ou taiat jumatati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.