Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spaghete cremoase cu spanac si rosii cherry

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Nu stim cum vi se par voua aceste paste, dar noua ni s-a facut pofta de ele. Sunt perfecte pentru o zi de vara gustoasa.
Spaghete cremoase cu spanac si rosii cherry

Spaghete cremoase cu spanac si rosii cherry


INGREDIENTE:
  • spaghete
  • 90g parmezan ras
  • 6g busuioc
  • 1 avocado taiat bucati
  • 30g iaurt 
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 450g spanac
  • 1 ceapa medie, tocata
  • 220g spaghete 
  • zahar
  • sare 
  • ulei de masline
  • 350g rosii cherry
    Metoda de preparare:
    Preincalzeste cuptorul la 100ºC. Pune rosiile la cuptor timp de 20-25 minute, cu o lingura de ulei de masline, putina sare si un varf de cutit de zahar si acopera-le cu o foaie de copt.

    Intre timp, gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si pastreaza 100g apa in care au fiert pentru sos.

    Cat timp se fac pastele, caleste ceapa cu o lingura de ulei de masline, intr-o tigaie mare, pana se inmoaie.

    Adauga usturoiul si mai lasa-le 30 secunde pe foc. Adauga si spanacul, putin cate putin, pana se inmoaie.

    Scoate tigaia de pe foc si adauga iaurtul si avocado. Mai pune si 2-3 linguri de apa de la paste si da totul in blender pana cand devine o pasta.

    Adauga busuiocul si parmezanul si amesteca bine. Pune pastele in acest sos si serveste cu rosii coapte.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!