Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste toscane din spanac cu dovlecel şi roşii

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.              Retete de toate felurile, sanatoase si delicioase, scurte si la obiect. Nu pierdem vremea.
Paste toscane din spanac cu dovlecel şi roşii

Paste toscane din spanac cu dovlecel şi roşii

Ingrediente:

200 grame de spanac proaspăt
300 grame de făină
ulei de măsline
4 căţei de usturoi
1/2 linguriţă cu fulgi de ardei iute
200 grame de dovlecel feliat
300 grame de roşii cherry tăiate
50 grame de seminţe de pin coapte
frunze proaspete de busuioc
50 de grame de parmezan.

Mod de preparare:

Dificultate: medie · Timp preparare: 30 minute · Nr. porţii: 3-4
Pentru a prepara pastele toscane trebuie să mixezi în robotul de bucătărie făina cu frunzele de spanac.
Vei obţine un aluat de un verde frumos din care rupi câte puţin şi rulezi pe o suprafaţă tapetată cu făină. Astfel vei avea paste toscane pici care arată ca nişte păstăi de fasole verde.
Se fierb pastele în multă apă cu sare timp de 5 minute, timp în se pregătesc legumele.
Într-o tigaie se pune puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul şi fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile de dovlecel şi roşiile, lăsând amestecul pe foc încă 5 minute. Se presară seminţele de pin şi 2-3 linguri din apa în care fierb pastele.
Se toarnă pastele peste legume, se mai lasă un minut pe foc şi se presară frunzele de busuioc şi parmezanul proaspăt răzuit.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!