Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Friptura de pui
cu legume mexscane, de o capatina de usturoi, imbaiat in unt si alintat de o legatura de marar aduce aromele provensale in bucataria voastra.
Pui cu legume |
Ingrediente:
- - un pui intreg
- - condimente speciale pentru fripturi
- - legume mexicane congelate
- - brocoli proaspat
- - cartofi noi taiati cubulete
- - 2 linguri de unt
- - o legatura de marar
- - o capatana de usturoi
- - o lingura de smantana
- - 50g ulei de masline
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul, se pregateste puiul, se unge cu ulei de masline si se condimenteaza
Se pune puiul pe rotisorul de la cuptor si se lasa 1 ora si 30 minute.
Intr-o tava de yena se asaza legumele mexicane, brocoli, cartofii, untul se dau si acestia la cuptor 25 minute, cind e gata se presara marar tocat peste legume.
Se pregateste mujdeiul de usturoi, acesta se piseaza si se freaca cu putina sare si ulei de masline pana acestea se omogenizeaza, turnam si o lingura de apa minerala amestecand mereu, legam cu putina smintina sosul de usturoi si obtinem o crema buna pentru servit cu pui la rotisor.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.