Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pepenii pe care ii consumi in aceasta perioada pot fi folositi si la prajituri. Fa o placinta de pepene rosu pentru tine si familia ta. Acest preparat nu are nevoie de foc pentru a fi facut si se serveste rece.
Placinta de pepene rosu |
2 cani pepene rosu
½ cana zahar pudra
2 linguri gelatina
¼ cana apa rece
½ cana apa fiarta
1 lingura suc de lamaie
2 albusuri de ou, batute
1 cana frisca
½ cana zahar pudra
2 linguri gelatina
¼ cana apa rece
½ cana apa fiarta
1 lingura suc de lamaie
2 albusuri de ou, batute
1 cana frisca
- o foaie de placinta din graham.
Mod de preparare:
Pune pepenele intr-un blender si proceseaza pana cand obtii un piure. Adauga apoi zaharul si amesteca.
Inmoaie gelatina in apa rece. Adauga apoi apa calda si amesteca pentru a se dizolva.
Inmoaie gelatina in apa rece. Adauga apoi apa calda si amesteca pentru a se dizolva.
Adauga apoi suc de lamaie si pepenele pasat. Pune compozitia la
frigider pana cand incepe sa se intareasca. Scoate-o apoi si adauga in
ea galbenusurile de ou si frisca.
Toarna compozitia intr-o tava pentru placinta si da-o la frigider pana cand se intareste.
Se serveste garnisit cu frisca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.