Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocanita din carne de porc

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.          Pe principiul „cea mai buna leguma e porcul. 
Slava Domnului ca am scapat de canicula. Aceasta reteta este ideala pentru a face fata racorii de afara, acum ca au mai ramas cateva zile pana la instalarea lunii august. Multe din ingredientele de mai jos le ai cu siguranta in casa. Afla cum se face cea mai buna tocanita din carne de porc.
Tocanita din carne de porc
Tocanita din carne de porc

Ingrediente:

– 500 grame de ceafa de porc;
– 2 cepe;
– 100 grame de bulion;
– 3 catei de usturoi;
– 1 lingurita de vegeta;
– 1 lingura de pasta de ardei la tub,
– o jumatate de lingurita de cimbru uscat;
– 2 fire de patrunjel;
– o jumatate de lingurita de sare + plus piper, dupa gust;
– o lingurita de pasta de ardei iute la borcan,
– ulei pentru oala in care pui carnea de porc.

Mod de preparare:

1. Taie ceafa de porc in cubulete.
2. Incinge uleiul in oala in care vei praji carnea, la foc mare, timp de 10 minute si mai mult, pana incepe sa se rumeneasca.
3. Toaca marunt ceapa si caleste-o bine, tot in jur de 8-10 minute, la foc mediu.
4. Striveste usturoiul si stinge-l cu o cana de apa dupa un minut. Adauga vegeta si lasa compozitia la fiert sub capac timp de 7 minute.
5. Adauga apoi in amestecul de vegeta si ustiroi, pasta de ardei la tub, bulionul si restul condimentelor. Lasa-le la foc mediu ca sa se fiarba timp de aproximativ 25 de minute.
6. In ultimele 5 minute adauga pasta de ardei iute de la borcan si gusta din sosul special pentru a vedea daca e mai cazul sa condimentezi in plus sau nu. La final, presara patrunjelul tocat.
Tocanita se serveste cu mamaliguta. Puteti pune in mamaliguta branza topita.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!