Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Zilele de vara
ma fac mereu sa fug de cuptorul incins de acasa si ma fac sa imi doresc
mancaruri rapide si usoare, sanatoase, delicioase si fara prea mari
batai de cap.
Carnati cu spanac la cuptor |
Ingrediente
600 grame paine mai veche taiata in bucati
10 oua
230 ml lapte
230 grame branza rasa
200 grame carnati, taiati in bucati
1 ceapa mare tocata cubulete
200 grame ciuperci feliate
300 grame spanac tanar crud
Mod de preparare:
- Ungeti cu unt o tava de cuptor.
- Bateti 7 oua intr-un castron si adaugati laptele. Amestecati-le usor.
- Puneti bucatile de paine pe fundul tavii de cuptor.
Turnati compozitia de oua si lapte peste paine, amestecati-le usor. Lasati 20 minute sa se imbibe compozitia cu painea. Adaugati deasupra un strat de branza rasa - jumatate din cantitatea de branza. - Caliti ciupercile si ceapa si puneti-le deasupra branzei rase. Caliti putin spanacul si puneti-l deasupra stratului cu ciuperci si ceapa. Adaugati bucatile de carnati. Turnati restul de branza rasa.
- Bateti cele 3 oua ramase si turnati deasupra. Dati tava in cuptorul incins la 170 grade aproximativ 45 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.