Vin invitaţii şi tu eşti în pană de idei? Cel puţin pentru aperitiv,
te salvăm noi! Uşoare, practice şi delicioase: rulouri de vinete cu
cremă de brânză!
Rulouri de vinete cu cremă de brânză |
Ingrediente:
4 vinete
sare, piper
300 g brânză sărată
2-3 linguri iaurt
1 cubuleţ de 50g unt
ulei de măsline
Mod de preparare:
Ia 4 vinete, spală-le, lasă-le un pic şi apoi scurge-le zeama.
Dă-le cu sare şi piper, feliază-le, după care aşază-le pe grătarul încins.
Coace-le şi pe-o parte, şi pe cealaltă, după care lasă-le într-un castron.
Separat, într-un alt vas, amestecă 300 g brânză sărată, sfărâmată cu furculiţa, cu 2-3 linguri de iaurt şi 1 cubuleţ de unt.
Omogenizează bine.
Ia câte o bucată de vânătă şi pune în mijloc un pic din compoziţia de brânză, după care rulează.
Procedează astfel cu fiecare felie de vânătă, după care aşază rulourile pe un platou, mai sărează şi piperează un pic, dupa care stropeşte cu puţin ulei de măsline.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.