Ai pofta de o
gustare calda, dar nu vrei sa bati un drum pana la patiserie? E simplu
sa le prepari in casa si sa te bucuri de niste cornuri cu sunca si
cascaval proaspete, fragede si pufoase.
Croissante cu sunca si cascaval |
Ingrediente:
un pachet aluat foitaj,
200 g sunca,
400 g cascaval feliat,
1/4 lingurita boia,
2 lingurite seminte chimen,
un galbenus, 2 linguri lapte
Mod de preparare:
✽ Sunca folosita la acest tip de aperitive trebuie sa fie una slaba. Este indicata sunca de curcan.
- Aluatul de foitaj decongelat se intinde pe masa usor presarata cu faina.
- Se acopera apoi cu sunca peste care se asaza feliile de cascaval.
- Se ruleaza si se taie dupa dorinta, sa iasa cornuri sa.
- Se transfera in tava de copt, se ung cu galbenus amestecat cu lapte, se presara cu boia si chimen si se dau la cuptor 20 de minute.
✽ Sunca folosita la acest tip de aperitive trebuie sa fie una slaba. Este indicata sunca de curcan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.