Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pizza rapida

Retete si gust
La reteta de pizza rapida, sincer sa fiu am fost sceptic pana in momentul in care am gustat-o - se prepara parca prea simplu si banal, cu ingredientele de baza pe care sigur le aveti in casa. A durat doar putin pana s-a copt.
Pizza rapida

Pizza rapida

Ingrediente

Lapte 200 ml
Faina alba 200 ml
Oua 1 buc
Ulei 1 linguri
Sare 0.5 lingurite
Cascaval clasic 100 g
Sunca de pui 100 g
Porumb conservat 3 linguri
Ardei gras 1 buc

Mod de preparare:

Pas 1
Se pun in mixer urmatoarele ingrediente - laptele, faina, oul, uleiul si sarea.
Pas 2
Se inchide ermetic mixerul si se agita bine compozitia.
Pas 3
Turnati aluatul din mixer in tava de silicon rotunda, nu trebuie s-o ungeti cu nimic, doar sa fie curata.
Pas 4
Puneti ingredientele de pizza peste aluatul turnat in tava. Am pus mai intai sunca de pui si porumbul, apoi am presarat ardei taiat fideluta. Nu va speriati daca se afunda in aluat, asa si trebuie.
Pas 5
Asta-i toata pizza, va ia maxim 10 minute tot procesul.
Pas 6
Puneti tava pe gratarul cuptorului preincalzit la temperatura medie spre mica. Tavile de silicon nu se pun la temperatura maxima.
Pas 7
Dati cascavalul prin razatoare, si peste 10 min de cand ati pus pizza la cuptor, scoateti usor gratarul cu tava, presarati cascavalul si puneti la loc la cuptor.
Pas 8
Lasati la cuptor pana se rumeneste bine. Apoi scoateti tava cu tot cu gratar de la cuptor, lasati sa se racoreasca putin, veti observa ca la copt se umfla putin apoi cand se raceste se dezumfla.
Pas 9
Scoateti pizza pe o farfurie si serviti cu sosul de rosii. Delicioasa!

Succes si pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!