Suntem la dieta
si evident ca unii dintre noi vor da din nou de greu incercand sa mai
vina cu o idee geniala de mancare pentru o zi in care ne vom concentra
mai mult pe modestie.
Paste cu sos cremos de iaurt |
sare,
1/4 lingurita usturoi pudra,
150g
spanac
proaspat,
225g branza rasa,
60g iaurt,
225g paste,
piper
Metoda de preparare:
Fierbe pastele al dente, conform instuctiunilor de pe ambalaj.
Asaza frunzele de spanac intr-o strecuratoare/sita si toarna peste ele apa de la paste, scurgand in acest fel si pastele fierte.
Pastreaza 100ml din apa in care au fiert pastele.
Pune inapoi in oala pastele si spanacul. Adauga 50ml din apa si branza rasa. Amesteca pana cand branza se inmoaie.
Adauga iaurtul, pudra de usturoi, sare si piper si incorporeaza-le. Daca sosul e prea gros mai adauga din apa de la paste.
Serveste imediat.
Asaza frunzele de spanac intr-o strecuratoare/sita si toarna peste ele apa de la paste, scurgand in acest fel si pastele fierte.
Pastreaza 100ml din apa in care au fiert pastele.
Pune inapoi in oala pastele si spanacul. Adauga 50ml din apa si branza rasa. Amesteca pana cand branza se inmoaie.
Adauga iaurtul, pudra de usturoi, sare si piper si incorporeaza-le. Daca sosul e prea gros mai adauga din apa de la paste.
Serveste imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.