Costita de porc la cuptor, é una dintre cele mai rafinate feluri de mâncare
din bucătăria noastră, și pe care puțini oameni rezista. Merge bine cu
aproape orice.
Costita de porc la cuptor |
Ingrediente:
- 1 kg de coaste de porc
- 2 catei de usturoi, tocat
- Sucul de la 1 lamaie
- Ulei de măsline
- Sare
- Piper
- Ierburi aromatice
- Ulei pentru prajit
- Se taie coastele în fâșii și puneți la frigider, cu toate ingredientele.
- Pentru aproximativ 1 oră, astfel încât carnea capătă aroma.
- După acest timp, se pune în tigaie și lăsați-l să se încălzească la temperatura din camera.
- Dupa asta, se scurge coaste și puneți-le înapoi tigaie pentru prajit.
- Atunci când acestea sunt crocante la exterior și fierte în interior, le puneti într-o farfurie cu hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de grasime, se serveste cu cartofi, morcovi, ciuperci si praz inabusinti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.