Muschi de porc la tigaie cu sos de ciocolata, o friptura
delicioasa, cu un sos care in mod sigur ii va multumi chiar si pe cei
mai pretentiosi gurmanzi. Se prepara rapid, nu necesita multe
ingrediente, insa rezultatul final este demn de o masa festiva.
Muschi de porc cu sos de ciocolate |
Mod de preparare: Incingeti in cratita o lingura de ulei si puneti feliile de carne, la rumenit. Condimentati-le cu un praf de sare pe partea aflata in sus. Cand s-au rumenit pe o parte, intoarceti-le si condimentati cu un praf de sare si partea deja rumena.
Dupa ce le-ati rumenit pe ambele parti, adaugati mierea si otetul balsamic. Lasati sa scada sosul, la foc mic, intorcand periodic bucatile de carne.
Odata ce sosul a scazut, capatand consistenta unui sirop, adaugati ciocolata rasa. Tavaliti feliile de carne prin sos, pe ambele parti, si stingeti focul.
Puneti in farfurii, rasniti putin piper peste feliile de carne, alaturati-le o garnitura de orez si se pot servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.