Chifteluțe de
vită cu cașcaval la capac: vezi cum se prepară și de ce ingrediente ai
nevoie. Urmează pașii rețetei și sigur îți va ieși un preparat delicios.
Spor la gătit!
Chifteluțe de vită cu cașcaval la capac |
Ingrediente:
800 g | carne tocată de vită |
200 g | cașcaval |
200 ml | suc de roșii |
1 | ou |
2 | cartofi |
pătrunjel proaspăt | |
ulei | |
sare | |
piper |
Mod de preparare:
Se fierb
cartofii decojiți și se pasează. Se amestecă cu carnea tocată, oul,
usturoiul pisat, sare și piper. Se formează chiftelele și se prăjesc în
ulei.
Se pun
chiftelele prăjite într-o tavă. Se toarnă sucul de roșii, se presară
sare și piper și se adaugă tot cașcavalul ras. Se coc 15 minute la foc
moderat. Se ornează cu pătrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.