Chifteluțe de
vită cu cașcaval la capac: vezi cum se prepară și de ce ingrediente ai
nevoie. Urmează pașii rețetei și sigur îți va ieși un preparat delicios.
Spor la gătit!
![]() |
Chifteluțe de vită cu cașcaval la capac |
Ingrediente:
800 g | carne tocată de vită |
200 g | cașcaval |
200 ml | suc de roșii |
1 | ou |
2 | cartofi |
pătrunjel proaspăt | |
ulei | |
sare | |
piper |
Mod de preparare:
Se fierb
cartofii decojiți și se pasează. Se amestecă cu carnea tocată, oul,
usturoiul pisat, sare și piper. Se formează chiftelele și se prăjesc în
ulei.
Se pun
chiftelele prăjite într-o tavă. Se toarnă sucul de roșii, se presară
sare și piper și se adaugă tot cașcavalul ras. Se coc 15 minute la foc
moderat. Se ornează cu pătrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.