Daca ai gratarul in fata, carbunii bine incinsi, jarul gata de a
patrunde toate bunatatile, atunci te poti juca cum vrei cu alimentele.
Noi iti propunem arome noi, incitante, exotice gata sa-ti creeze
reputatie printre cunoscuti si invidie printre prieteni.
Frigarui de ciuperci picante si 'lipicioase" |
Ingrediente:
2 linguri sos de soia
1 lingura vin
1 lingura miere
1 lingurita ulei vegetal
o bucata de radacina de ginger de 2 cm
1 catel de usturoi faramitat
250 g ciuperci
1 lingura vin
1 lingura miere
1 lingurita ulei vegetal
o bucata de radacina de ginger de 2 cm
1 catel de usturoi faramitat
250 g ciuperci
Mod de preparare:
- amesteca bine toate ingredientele, mai putin ciupercile; adauga in sos ciupercile si amesteca-le bine astfel incat sosul sa patrunda pe toate partile ciupercilor; acopera-le si lasa-le la frigider pentru o ora;
- scurge sosul intr-un vas pe care-l pui pe foc si in care fierbi la foc mic ciupercile (nu foarte mult, ci pana devin siropoase); abia apoi infige-le in betele de frigarui si pune-le pe gratar maxim 10 minute.
Sunt delicioase si sunt o alternativa la carne!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.