Cotlete
de porc cu ciuperci - Bucura-te de o mancare delicioasa de sarbatori,
preparand aceasta friptura de porc cu ciuperci. Cotletele de porc cu
ciuperci te vor incanta cu savoarea si gustul deosebit!
Cotlete de porc cu ciuperci |
piper, vin alb - 1 pahar, ciuperci - 800 gr, usturoi - 5 catei, sare, condimente carne de porc, cotlet de porc -6 buc
Mod de preparare:
Cotletele
de porc se asaza in tava si se ung cu ulei, se presara deasupra
condimentele, piperul si sarea, dupa care se adauga 1 cana apa. Se
introduc in cuptor, se lasa la foc usor, adaugand din cand in cand
putina apa; Intre timp se curata ciupercile, se spala si se taie feliute mai mari; Cand
carnea este aproape gata se adauga ciupercile si vinul, se mai lasa
pana se rumeneste bine carnea, apoi se toaca usturoiul si se adauga
deasupra, se lasa in cuptor, dar se inchide focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.