Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de pui cu orez la cuptor

Retete si gust

Ori de câte ori ai poftă de o porție de pulpe de pui, inspiră-te din rețetele noastre apetisante. Încearcă o combinație de carne de pui cu orez este foarte gustoasă, așa că merită să încerci rețeta pe care ți-o propunem astăzi, care va fi cu siguranță pe gustul tău.
Pulpe de pui cu orez la cuptor

Pulpe de pui cu orez la cuptor


Ingrediente:
Pentru marinarea cărnii
1 linguriţă sare
1 linguriţă usturoi pudră
1 linguriţă boia
1/2 linguriţă oregano
2 linguri ulei
1/2 linguriţă piper
1 linguriţă zeamă de lămâie
Pentru restul preparatului
2 linguri ulei
1-2 cârnaţi, feliaţi
4 pulpe de pui
1 ceapă tocată
ardei iute, după gust
2 tulpini de ţelină, tocate
550 ml supă de pui, strecurată
200 g orez
pătrunjel, după gust
ceapă verde tocată, după  gust
sare
piper
Mod de preparare:
Combini toate condimentele pentru marinat într-un bol şi laşi carnea deoparte cel puţin 30 de minute. Preîncălzeşti cuptorul la 176 de grade C. Într-o tigaie, rumeneşti în puţin ulei încins feliile de cârnat, până îşi schimbă culoarea. Adaugi pulpele de pui şi le laşi pe foc 2-3 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
În aceeaşi tigaie, sotezi ceapa, ţelina şi ardeiul iute, 2-3 minute, până se înmoaie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci cu orezul şi supa de pui şi laşi să fiarbă 1 minut, până aproape să dea în clocot. Aşezi peste orez pulpele de pui şi feliile de cârnat. Laşi să fiarbă încă o dată până aproape să dea în clocot. Acoperi cu un capac. Dai la cuptor 35 de minute. Înlături capacul şi mai laşi 10-15 minute, până ce orezul absoarbe tot lichidul rămas. Serevşti cu pătrunjel tocat şi ceapă verde.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!