Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ingrediente: Pui gatit fara grij

Retete si gust
Unii dintre noi se sperie când vine vorba de noutate în bucătărie, ceea ce nu-i grav, mai ales dacă avem aproape o sursă de încredere care să confirme o tehnică s                                                                                                                        
Pui gatit fara grij
Pui gatit fara grij
  
 Ingrediente:                                                                                                                                               un pui de 4-500 gr, morcovi rondele, ceapă tăiată în bucăți mari, roșii cherry, o lingură de ulei, 100 de mililitri de vin alb, câteva rămurele de cimbru.                                 
Mod de preparare:                                                                                                                                      Peste toate acestea așez un pui de 450-600 de grame sau doi,
Condimentez puiul cu sare grunjoasă și piper în interior și exterior, unde pun și un cubuleț de unt.
Iau o bucată de hârtie de copt pe care o șifonez, apoi o așez direct peste pui pentru a împiedica evaporarea. Așez un capac peste vas și-l pun în cuptorul încălzit la 150 de grade Celsius. După 45 de minute iau capacul și foaia de copt, stropesc pasărea cu zeama în care stă și măresc temperatura la 180 de grade Celsius.
Mai țin vasul în cuptor 10-15 minute, cât să se rumenească frumos puiul. Carnea iese de fiecare dată zemoasă și gustoasă, crusta crocantă și întinsă.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!