Puiul înăbușit cu sos de lămaie și ciuperci este o reteță ușor de
preparat, care nu o să vă ia mai mult de 45 de minute. Pe lângă faptul
că nu îngrașă, este foarte delicioasă și o să fie apreciată de toată
familia.
Pui înăbușit cu sos de lămâie și ciuperci |
Ingrediente:
– 2 linguri de ulei de măsline;
– 4 piepturi de pui dezosați;
– sare și piper;
– sucul de la 2 lămâi;
– 200 de grame de ciuperci tăiate în sferturi;
– o jumătate de cană de bulion;
– 5-6 fire de ceapă tocată mărunt;
– 1 lingură cimbru.
Mod de preparare:Se rumenește pieptul de pui în uleiul de măsline. Presărați sare și piper cât vă place, după care adăugați sucul de la lămâi, ciupercile și bulionul. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mic vreo 20 de minute, cu capacul pus. Mai adăugați bulion dacă e nevoie. În momentul în care a început să scadă, adăugați cimbrul și ceapa verde. Mai lăsați să fiarbă câteva minute și gata. Pentru culoare puteți să ornați cu pătrunjel si cateva crengute de cimbru proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.