Această rețetă de brioșe omletă este o idee rapidă pentru diminețile
aglomerate. Brioșele acestea pline de proteine sunt absolut delicioase
și datorită celorlalte ingrediente și aromelor adiacente de bacon,
brânză cheddar și spanac.
Brioșe omletă |
INGREDIENTE:
ulei vegetal
6 ouă
sare de mare
piper negru proaspăt măcinat
1/2 cană de spanac gătit, tocat mărunt
1/3 cană de bacon gătit, tăiat mărunt
1/3 cană de brânză cheddar rasă
MOD DE PREPARARE:6 ouă
sare de mare
piper negru proaspăt măcinat
1/2 cană de spanac gătit, tocat mărunt
1/3 cană de bacon gătit, tăiat mărunt
1/3 cană de brânză cheddar rasă
1. Se încălzește cuptorul la 190 grade Celsius. Se ung 6 forme de brioșe cu ulei sau se tapetează cu hârtie de copt.
2. Ouăle se sparg într-un bol mare și se bat bine cu ajutorul unui tel, pentru aproximativ un minut. Peste ele, se adaugă spanacul gătit, scurs de excesul de apă, baconul scurs de ulei și brânza cheddar dată pe răzătoare. Se amestecă bine, pentru a obține o compoziție omogenă.
3. Se împarte compoziția formată în mod egal, între cele 6 forme de brioșe. Se lasă la cuptor pentru aproximativ 15-18 minute sau până când ouăle sunt complet gătite. Se pot servi brioșele omletă imediat sau se pot păstra la frigider până când le mănânci alături de cei dragi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.