Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor

Retete si gust
Aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor sunt foarte bune, servite fie ca aperitive, fie se pot lua la pachet, la scoala sau la serviciu, pentru ca sunt bune atat calde cat si reci si sunt foarte satioase.
sendwich

Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor

Ingrediente:

  • Pentru 5 portii:
  • 10 felii de paine toast
  • 10 felii de sunca presata
  • 10 felii de salam crud-uscat
  • 10 felii de cascaval
  • ardei gras multicolor
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 20-30 g parmezan
  • branza pufoasa cu verdeata
  • 20- 30 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc
  • 25 g unt

    Mod de preparare:

    Mai intai ungem tava cu unt, sau o tapetam cu hartie de copt.

    Feliile de paine pe care le vom aseza la baza, le tartinam cu branza pufoasa, apoi le asezam in tava, una langa alta, cu partea tartinata in sus.

    Realizam astfel priza cu ingredientele pe care le asezam deasupra.

    Asezam peste feliile de paine, feliile de sunca presata, pe cele de salam si ardeiul taiat julien, apoi feliile de cascaval si acoperim cu restul feliilor de paine.

    Cascavalul se va topi in timpul tratamentului termic si va lipi astfel ingredientele din sandwich-uri.

    Amestecam ouale cu smantana, adaugam sare si piper si turnam amestecul peste sandwich-urile din tava.

    Asezam din loc in loc frunze de busuioc si presaram parmezan ras si mozzarella.

    Dam tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand sandwich-urile se gratineaza frumos.

    Sunt tare de efect aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor, taiate in triunghiuri si servite ca aperitive, chiar si la o masa de sarbatoare.

    Sper sa va incante si sa va fie de folos reteta mea de sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!