Frageda, suculenta, gata in 10 minute! Vezi mai jos cum prepari o friptura de vita ca la carte.
Vita frageda la tigaie |
Mod de preparare:
- Unge bucatile de carne cu putin ulei, apoi presara-le cu sare si piper. Incinge bine o tigaie cat mai groasa, pune 1-2 linguri ulei de masline si asaza fiecare bucata de carne.
- La fiecare minut intoarce carnea pe cealalta parte, incat sa se gateasca in mod uniform. Dupa ~5-6 minute, imediat dupa ce intorci friptura, unge-o cu putin unt si cu bucatile de usturoi, taiate pe jumatate.
- Continua sa intorci friptura pana cand e facuta pe placul tau, adauga cimbru proaspat, scoate-o din tigaie si las-o pe farfurie pentru 2-3 minute inainte de a o servi.
- Amesteca sosul ramas in tigaie cu o lingura de ulei de masline extravirgin si toarna sosul peste friptura inainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.