Pregatesi o friptura de miel la cuptor pentru masa de sarbatori?
Fa-l dupa reteta asta si vei avea cea mai gustoasa combinatie cu care
sa-ti servesti invitatii.
FRIIPTURA DE MIEL LA CUPTOR |
Pentru servire
400 g iaurt,
o legatura marar,
2 linguri menta tocata fin,
sare,
piper
Mod de preparare:
- Leaga pulpa de miel cu sfoara si presar-o cu sare si piper. Trage-o la tigaie, in uleiul incins, pentru cca 6-7 minute pe fiecare parte, sau pana cand se rumeneste bine.
- In rastimp, pregateste sosul, combinand toate ingredientele, inclusiv menta tocata marunt. Unge bine carnea de miel cu acest sos, apoi da pulpa la cuptor pentru o ora la 180 grade.
- Serveste friptura de miel cu sosul de iaurt si cu garnitura de legume alaturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.