Azi va invitam la nişte preparate unice pe care vă invităm să le pregătiţi
acasă, inspiraţi fiind de prin satele
României.
MAMALIGA CU BRANZA SI CARNATI |
Ingrediente:
600 g făină de mălai
200 g cârnaţ
50 g unt
100 g salată
150 g brânză de burduf
100 g smântână
sare, după gust
1 fir ceapă verde
1 linguriţă ulei
zeamă de lămâie, după gust
Mod de preparare:Aşezi o oala, cu apă şi sare, pe foc şi prepari o mămăliguţă mai trainică. Când e gata, o răstorni pe un platou.
Separat, în unt, căleşti ceapa tăiată fin şi cârnaţul făcut rondele. Le ţii până se prăjeşte cârnaţul şi le adaugi în mămăligă. Amesteci uşor şi pui brânza.
Serveşti mămăliga cu smântână, după gust, alături de o salată cu ulei şi cu zeamă de lămâie şi asezonată cu sare.
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.