Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

TOCHITURA, O RETETA FACUTA DE MINE

Retete si gust
Tochitura este una dintre cele mai iubite mâncăruri facute de mine. Cu carne de porc, cu carne de porc cu grasime, carnati de casa si sos de rosii, tochitura se poate prepara dupa reteta de aici si se serveşte cu mămăligă,smantana si cascaval. Azi vă prezentăm reţete da tochitură facuta de mine.
tochitura
TOCHITURA, O RETETA FACUTA DE MINE
Ingrediente:
- 1 ceapă roşie
- 1 lingură de unt
- 1 carnat de casă
- 500 g carne macră
- 500 g carne cu grăsime
- 1 cană de sos de roşii
Garnitura de mămăligă
- 2 ouă
- 1 lingură de unt
- 2 linguri smântâna
- 4 linguri caşcaval ras
Mod de preparare:
Se toacă ceapa foarte mărunt şi se căleşte în puţin ulei, după care se adaugă lingura de unt şi carnea tăiată bucăţi mici. Se lasă pe foc să se rumenească puţin. Se adaugă cârnatul şi după câteva minute se toarnă sosul de roşii, se condimentează după gust şi se lasă la fiert cam 30 de minute. Dacă sosul de roşii este prea gros se poate adăuga o ceaşcă de apă. Când sunt gata se opreşte focul şi se lasă acoperite până facem mămăliga! Facem o mămăligă normală, nu prea tare, fierbem ouăle cam 10 minute, luăm un castron, punem smântâna, untul topit, aşezam şi ouăle tăiate şi amestecăm, după care punem şi mămăligă şi amestecăm iar. Aşezăm carnea pe o farfurie şi cu o lingură se trânteşte nişte mămăligă, după care se presară caşcaval ras şi gata! Un vin roşu rece merge de minune.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!