Rețeta perfectă pentru o masă în familie. Se
face rapid, e gustos tare și nu te pune să scoți prea mulți bani din
portofel.
PUI CU USTUROI SI PARMEZAN IN SOS DE UNT SI ROSII |
Ingrediente
- 450 g piept de pui dezosat
- 80-100 g unt sărat
- 5-6 roșii
- 3 căței de usturoi pisați
- o mână de parmezan
- sare și piper după gust
- ulei de măsline
- 230 g spaghete
Mod De Preparare
- Bate ușor cu un ciocan de șnițele, pieptul de pui. Asezonează cu sare și piper.
- Prăjește 2-3 minute pe ambele părți, în ulei de măsline, puiul. Scoate-l, lasă uleiul să se răcească un pic și pune la călit roșiile - le tai cum vrei tu.
- Când începe să se formeze sosul, adaugă și untul și usturoiul. Amestecă încontinuu până se topește untul de tot.
- Pune la loc puiul în tigaie, acoperă un minut tigaia, apoi descoperă și lasă încă 5 minute să se pătrundă de arome.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.