Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PIEPT DE PUI CROCANT CU PASTE SI CIUPERCI

Retete si gust
Reţeta aceasta este de fapt o combinaţie de mai multe reţete. O mâncare potrivită pentru un prânz de Duminică. Foarte bună combinaţia de piept de pui crocant, sos de ciuperci, afumatură şi caşcaval cu garnitură de paste.

pui
PIEPT DE PUI CROCANT CU PASTE SI CIUPERCI

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fara os
  • Condiment pentru pui
  • Fulgi de porumb si parmezan pentru crusta
  • 200 g ciuperci
  • 0 ceapa
  • Un morcov
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri smântâna
  • ulei
  • Sare,piper,boia
  • Câteva felii de sunca afumata
  • Câteva felii de cascaval
  • Busuioc si fulgi de chilli
  • Paste pentru garnitura

    MOD DE PREPARARE:

    Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii.

    Am condimentat si le-am lasat câteva ore la frigider.

    Intr-o cratita am pus putin ulei,am calit ceapa si morcovul razuit,am pus boia si apoi ciupercile.

    Am pus o cana de apa, am condimentat si am lasat sa fiarba pâna ce a scazut apa.

    Am adaugat sucul de rosii si smântâna.

    Am mai lasat câteva minute si am oprit focul.

    Cât timp a fiert sosul, am pregatit pieptul de pui.

    Am maruntit in robot fulgii de porumb si i-am amestecat cu parmezan razuit.

    Am tavalit pipetul de pui prin acest amestec, apoi le-am prajit pe ambele parti.

    Le-am scos pe prosoape de hârtie.

    Intr-un vas ceramic am pus sosul de ciuperci,peste el am asezat feliile de piept de pui, deasupra fiecareia am pus o felie de sunca afumata si felii de cascaval.

    Deasupra am presarat busuioc si fulgi de chilli.

    Am pus vasul la cuptor pâna ce s-a topit cascavalul.

    Pentru garnitura am fiert pastele în apa cu sare.

    Se serveste cald.

    Poftă bună !!!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!