Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

COLEASA DE ARAD

Retete si gust
Ce este coleașa? O mămăligă fiartă în lapte și clădită, strat dupa strat. Mămăliga este un aliment excelent care nu îngrașa. Este recomandată a se consuma de către diabetici în locul pâinii.
ARAD
COLEASA DE ARAD
Ingrediente:
 
  • 350g mălai
  • 800ml lapte
  • 6 ouă
  • 100g unt
  • 50ml ulei de floare presat la rece
  • 200g smântână
  • 200g telemea
  • 200g brânză dulce de vaci
  • 300g cârnaț afumat de casă
  • o linguriță de curry și schinduf
  • sare după gust
Mod de preparare:
 
  • 1.Puneti într-un ceaun de tuci la fiert laptele cu sare și când a început să clocotească, turnati mălaiul amestecând mereu, pentru a evita  să se facă cocoloașe.
  • 2.După ce a fiert mălaiul adăugati untul,uleiul și  amestecati până s-a desprins frumos mămăliga de pe făcăleț.
  • 3.Amestecat brânza de vaci cu ouăle bătute și adăugati ceva nou și anume aceste mirodenii de curry și schinduf care s-au dovedit a fi extrem de gustoase în combinație cu mămăliga.
  • 4.Treceti la asamblare și anume, într-un vas de jena uns cu unt, întingeti un strat de mămăligă,peste care puneti un strat de brânză cu ouă,telemea răzuită și feliuțe de cârnaț. Continuati cu alt strat de mămăligă și repetati umplerea.Ultimul strat trebuie să fie de mămăligă,peste care răzuiti telemea din belșug.
  • 5.Puneti vasul în cuptor la 180 de grade și coacetil cam 20' ,până s-a rumenit frumos pe deasupra. Serviti coleașa caldă cu smântână multă pe deasupra.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!