Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

ZACUSCA DE PESTE

Retete si gust

Zacuscă de pește – trebuie respecți pașii de mai jos o să ai o zacuscă de pește. Care o să dispară cam repede din cămara cu bunătăți de gustoasă ce e! Sfatul meu: fă multă, nu vei regreta!

PESTE
ZACUSCA DE PESTE

Ingrediente

  • 2 kg de pește
  • 1 kg ceapă
  • 2 kg de ardei roșii
  • 1/2 kg morcovi
  • 2 kg roșii
  • 1/2 L ulei
  • 1/2 lingură zahăr
  • 1/4 lingură sare
  • 200-250 ml oțet
  • 1-3 căței de usturoi
  • boabe de piper și foi de dafin - după gust

    Mod De Preparare

    MENȚIUNI SPECIALE:

  • Peștele să fie fără cap și coadă.
Pune la fiert peștele, în apă cu sare și oțet. Dacă face spumă, arunc-o din când în când. Oprește fierberea când carnea se desprinde de pe os.
Când se răcește, scoate carnea de pește de pe os.
Mărunțește peștele, fie cu ajutorul unei mașini de tocat.
Între timp, coace și curăță ardeii. Decojește și toacă roșiile.
Toacă ceapa, dă morcovul pe răzătoarea mare. Pune ceapa și morcovul la călit în ulei încins. Când s-au înmuiat cât de cât, adaugă și ardeii copți tăiați fâșii. Spre final, adaugă roșiile tocate. Asezonează cu sare și zahăr.
Toarnă apă peste, amestecă și semi-acoperă vasul cu ceva. Lasă legumele la înăbușit la foc mediu spre mic, până se leagă sosul. Adaugă peștele, oțetul, foile de dafin, usturoiul.
Scoate foile de dafin și lasă la răcit. Pune în borcane și sterilizează-le la bain-marie timp de o oră.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!