Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PIEPT DE PUI VANATORESC

Retete si gust
O mâncare sățioasă și sănătoasă care se face cu minimum de efort. Ideală pentru persoanele care duc lipsă de timp liber dar care vor să mănânce gustos.
PUI
PIEPT DE PUI VANATORESC

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de pui
  • 200 g ciuperci feliate
  • 800 g roșii conservate tocate
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml vin alb/roșu sec
  • 1 ceapă medie tocată
  • 1 tulpină de țelină tocată
  • 3 căței de usturoi tocați
  • 1 ardei tocat
  • 1 linguriță oregano
  • busuioc
  • sare și piper 
  • boia picantă

    Mod De Preparare

  • Carnea, asezonează-l cu sare și pune-l la călit în ulei într-o tigaie mare, până se rumenește pe toate părțile. Scoate-l pe o frafurie.
  • Pune la călit ceapa, ardeiul, țelina și ciupercile feliate, pentru aproximativ 10 minute  – timp în care ceapa devine translucidă și ciupercile și-au lăsat zeama aceea delicioasă. Adaugă și usturoiul, amestecă și mai lasă pe foc  încă 1 minut.
  • Toarnă vinul peste, amestecă, acoperă și mai lasă pe foc până când cantitatea vinului e redusă la jumătate. Adaugă roșiile. Asezonează cu sare, piper, oregano și busuioc - opțional, pentru cei care mănâncă picant, se poate pune și boia picantă și fulgi de ardei iute, lasă la făcut neacoperit 5 minute.
  • Adaugă bucățile de piept peste, dă focul mic, semi-acoperă vasul.
  • Amestecă și întoarce din când în când bucățile de piept, timp de 30-40 de minute.
Se servește, cel mai bine, cu o garnitură ușoară, precum piure.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!