Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

MERLUCIU IN CRUSTA DE IAURT

Retete si gust
Cum am putea face pentru a economisi și a ne bucura mai mult de alimentele cumpărate? Cele mai gustoase idei în acest sens sunt oferite de Retete si gust, care tocmai le-a publicat.                                
PESTE
MERLUCIU IN CRUSTA DE IAURT
Ingrediente:                                                                                                                                                                           1 kg trunchi de merluciu
1 lămâie
1 iaurt de 200 ml
1 legătură pătrunjel verde
1 pliculeţ de ceai de praf de mentă
1 lingură de rozmarin uscat
1 lingură de sare grunjoasă
1 linguriţă de piper negru
200 g de făină albă
50 ml ulei de floarea soarelui
hârtie de copt
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:                                                                                                                                                        Curăţaţi peştii sub jet de apă rece şi tranşaţi-i în bucăţele potrivite. Asezonaţi-i cu sare, jumătate din coaja de lămâie rasă, zeama stoarsă de la lămâie, menta uscată, rozmarinul, piperul şi pătrunjelul proaspăt.Acoperiţi marinata şi lăsaţi-o la rece pentru o oră.
Amestecaţi iaurtul cu 3 linguri de făină, un praf de sare şi cealaltă jumătate de coajă rasă de lămâie ramasa. Aşezaţi în tava de cuptor o coală de hârtie de copt unsă cu uleiul de floarea soarelui. Tăvăliţi bucăţile de merluciu prin făină şi după treceţi-le prin crema de iaurt.
Coaceţi-le, 40 minute la foc mediu spre mare sau pana vedeti ca sau rumenit.
Mod de servire: 
Serviţi cu mujdei şi mămăliguţă.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!