Care dintre noi nu a mâncat măcar o dată o aşa delicatesă, care ne face până şi să uităm de noi? Cartofii la cuptor se fac mai ușor decât ai crede. Încearcă o rețetă ieftină, perfectă pentru o mancare rapidă!
CARTOFI LA CUPTOR |
Ingrediente
- 100 ml smântână
- 100 g caşcaval
- 100 g unt
- 6 ouă
- 300 g brânză telemea de oaie
- 1 kg cartofi roşii
Mod De Preparare
2. Se rade brânza de oaie pe răzătoarea mică şi se amestecă cu 3 ouă crude. Celelalte trei ouă se fierb bine. Se unge tava cu unt, pe toată suprafaţa şi se pune primul strat de rondele. Peste primul strat se adaugă piureul de cartofi şi brânza amestecată cu ouăle.
3. Se adaugă ouăle fierte. Se acoperă cu un alt strat de rondele, cu caşcaval ras şi cu smântână şi se bagă în cuptor.
Cartofii se servesc calzi singuri sau cu o friptură.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.