Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

FRIPTURA DE PUI LA CUPTOR

Retete si gust

Carnea de pui in combinatie cu legume da o savoare deosebita fripturii este usor de preparat  iar rezultatul final este delicios si foarte aspectos.

PUI
FRIPTURA DE PUI LA CUPTOR
Ingrediente
  • 1 pui
  • 100 g de unt
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • sare
Garnitura
  • 8 cartofi
  • 250 g de ciuperci
  • 4 rosii
  • 150 g de cascaval
  • 15o g costita
  • ulei
  • unt
  • piper
  • sare
Mod de preparare
Parlim bine puiul , il spalam , il frecam cu sare , il ungem cu unt si din loc in loc pe sub piele il impanam cu usturoi. Punem puiul intr-un bol , il acoperim si il punem la frigider pentru o ora. Incindem cuptorul si sub gratar punem o tava cu apa , o lasam sa se incalzeasca si punem puiul pe gratar iar focul trebuie sa fie potrivit. Il lasam sa se rumeneasca in jur de o ora. In timp ce puiul se rumeneste pregatim garnitura. Spalam cartofi bine frecandu-i cu un butete de vase fara sa ii curatam de coaja. Intr-o oala punem apa , sare si cartofii si ii fierbem. Dupa ce cartofii s-au fiert ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca.
Ii curatam de coaja , ii taiem pe jumatate, ii scobim in mijloc cu grija si ii asezam pe un platou. Spalam bine ciupercile si rosiile sub jet de apa  si le taiem cubulete . Punem ulei intr-o tigaie si le inabusim impreuna cu costita taiata bucatele pana se evapora lichidul lasat de ciuperci si rosii. Presaram peste le un praf de sare si piper. Dupa ce au scazut bine oprim focul si le lasam sa se mai raceasca. In aceasta compozitie adaugam miezul de la cartofii scobiti si omogenizam bine compozitia.
Cu aceasta compozitie umplem cartofii , ii asezam intr-o tava unsa cu unt si radem deasupra lor cascaval. Scoatem puiul gata rumenit din cuptor si il asezam pe un platou si introducem in cuptor tava cu cartofii umpluti. Lasam cartofii in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste cascavalul. Oprim focul si asezam cartofii langa pui pe platou si putem sa servim .
Asa ca, spor la treaba si pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!