Un desert interesant, rareori întâlnit pe masa plină de bucate de
sărbători. Este foarte gustos, aşa că ar
trebui să încerci măcar o dată
să faci prăjitură cu brânză şi mac!
PRAJITURA CU BRANZA SI MAC |
Ingrediente
- 250 g biscuiţi sfărâmicioşi
- 125 g unt
- 25 g unt pentru tavă
Pentru umplutură
- 500 g brânză de vaci
- 150 g zahăr
- 2 linguri făină
- 3 ouă
- 250 ml frişcă lichidă
- 3 piersici din compot
- 2 linguri mac
Mod De Preparare
2. Brânza de vaci se mixeaza, se adauga zaharul, faina si ouale unul câte unul. Se pune frisca, se amesteca si se pun macul si fructele bine scurse si taiate marunt. Se amesteca usor.
3. Se toarna totul în forma si se coace 50-55 de minute. Se lasa sa se raceasca în forma si apoi se scoate tragând usor de marginile hârtiei de copt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.